Politica de Retur - FashionLand.ro

La FashionLand.ro, valorăm fiecare client și potențial client, iar pentru transparență, vrem să vă informăm cu privire la politica noastră de schimb/retur înainte să plasați o comandă.

Cum se Schimbă un Produs:

Dispuneți de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii inițiale pentru a solicita schimbarea produselor (comenzi standard plasate pe site, plătite ramburs sau cu cardul online).

Pentru primul schimb, transportul este gratuit; pentru orice schimb ulterior, se aplică o taxă de transport de 19 lei.

Vă rugăm să specificați produsul cu care doriți să înlocuiți și să verificați tabelul de mărimi.

Dacă noul produs are o valoare mai mare, diferența se plătește la primire; dacă are o valoare mai mică, diferența se rambursează în 7-10 zile lucrătoare.

Pentru produsele incomplete sau cu defecte, vă rugăm să ne informați în 48 de ore de la primire, pe email la contact@fashionland.ro sau prin WhatsApp la 0745024045

Cum se Returnează un Produs pentru Ramburs:

Aveți 14 zile calendaristice de la primirea comenzii inițiale pentru a solicita rambursarea produselor.

Taxele de retur sunt suportate de către cumpărător.

Restituirea se face doar pentru produsele returnate, nu și pentru taxa de transport.

În cazul în care produsul primit diferă de cel comandat, vânzătorul suportă taxele de transport.

Produsele returnate trebuie să fie nepurtate, fără defecte, cu etichetă și în ambalajul original.

Pentru retururi, costul transportului este suportat de către cumpărător și trebuie trimis prin curier (FanCourier, DPD, Cargus, GLS).

Nu primim colete prin Poșta Română.

Trimiteți returul la adresa:

FashionLand.ro

Str. Speranței, nr. 7, HALA 1C

Baia Mare, cod poștal 430015

0745024045

După verificarea produsului, restituirea se face în maxim 7-10 zile lucrătoare în contul bancar. Includeți informații despre contul IBAN și numele titularului în colet.

Păstrați AWB-ul pentru a urmări statusul livrării. Livrarea completă indică preluarea în depozitul nostru și veți primi banii în contul bancar în 14 zile lucrătoare de la înregistrarea returului.

Produse aflate în campanii de soldare:

Dacă produsul este într-o campanie de soldare și reducerea este peste 30%, pentru schimb se achită o taxă de transport de 19 lei.

Garanţii comerciale:

Garanție legală de conformitate: Conform Legii nr. 140/2021, fiecare produs nou achiziționat de la noi beneficiază de o garanție legală de conformitate de 2 ani. Aceasta înseamnă că produsele noastre sunt conforme cu descrierea lor, funcționează corespunzător și sunt adecvate utilizării normale.

Drepturile consumatorului: În cazul în care un produs se dovedește a fi defect sau nu corespunde descrierii, conform legislației române, aveți dreptul să solicitați repararea, înlocuirea sau reducerea prețului produsului.

Termenele pentru remedierea defecțiunilor: Ne angajăm să remediem defecțiunile produsului într-un termen rezonabil, fără costuri suplimentare pentru dvs. Dacă remedierea nu poate fi realizată într-un termen rezonabil sau cu costuri disproporționate, aveți dreptul la o soluție alternativă.

Excepții: Există anumite excepții de la garanția legală, cum ar fi uzura normală a produsului sau deteriorarea cauzată de utilizarea necorespunzătoare.