Termeni și condiții

Condiții de Utilizare și Proprietate Intelectuală

Prin accesarea și folosirea acestui site, vă exprimați acordul cu următoarele condiții. Vă recomandăm să citiți cu atenție aceste informații.

Modificări și Reglementări Legale: Ne rezervăm dreptul de a ajusta aceste condiții fără notificare prealabilă. Varianta actualizată este disponibilă pe această pagină. Accesul la site presupune acceptul dumneavoastră în legătură cu Termenii și Condițiile, reprezentând înțelegerea oficială. Relația dintre părți este reglementată de legislația specifică privind protecția consumatorilor și comerțul electronic.

Drepturi de Proprietate Intelectuală: Toate conținuturile de pe www.fashionland.ro, inclusiv imagini, texte și grafică, sunt proprietatea noastră și a furnizorilor noștri, protejate de legea drepturilor de autor. Folosirea acestor elemente fără consimțământul nostru este interzisă și se sancționează conform legii.

Utilizarea Mărcii: Domeniul www.fashionland.ro este deținut de S.C. Fashionland S.R.L. Folosirea numelui sau a mărcii noastre fără permisiunea scrisă este interzisă.

Produse și Prețuri: Produsele prezentate pe site sunt comercializate de S.C. Fashionland S.R.L. Prețurile pot suferi modificări, iar prețul final ar trebui verificat înainte de achiziție.

Condiții Speciale pentru Comenzi: Ne rezervăm dreptul de a nu trimite a doua comandă dacă clientul are deja o comandă refuzată, neridicată, sau există suspiciuni legate de autenticitatea comenzii, cum ar fi folosirea unui nume fictiv, adrese incomplete sau suspecte, sau alte comportamente care indică o posibilă fraudă.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile noastre actualizate.