Politica de Confidențialitate pentru www.fashionland.ro, administrat de S.C. Fashionland S.R.L. identificat cu J24/648/1999 RO12437220 adresa Baia Mare, Str. Speranței, nr. 7, HALA 1C

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și cu ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Fashionland S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, membrii familiei dumneavoastră sau alte persoane.

Scopul colectării datelor este de a vă oferi serviciile noastre, de a vă susține în procesul de comandă, de a vă informa cu privire la modificările aduse serviciilor noastre și la eventualele servicii noi oferite de noi sau de partenerii noștri.

Furnizarea datelor personale nu este obligatorie, dar este necesară pentru finalizarea unei comenzi.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de către operator și nu vor fi publicate pe site sau în altă parte, nici nu vor fi făcute publice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa printr-o cerere scrisă, datată și semnată, trimisă prin poștă la adresa Str. Speranței, Nr. 7,1C, Baia Mare, Maramureș, România (cod poștal 430015).

În timpul navigării pe site, vor fi plasate cookie-uri publicitare pentru a înțelege mai bine preferințele dvs. pe www.fashionland.ro. Folosim soluții de publicitate oferite de Google AdWords și Facebook Ads, care ne permit să vă oferim publicitate prin tehnici de remarketing și retargetare pe alte site-uri, în funcție de interacțiunile dvs. cu Fashionland.ro. Aceste tehnici nu implică colectarea de informații personale precum nume, adresă de email, număr de telefon sau adresă de livrare. Dacă nu doriți să primiți publicitate bazată pe retargetare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact.