• Nou
Echo urban Rochie Maxi cu buzunare măneca lungă Electric Cathalee Echo urban Rochie Maxi cu buzunare măneca lungă Electric Cathalee Echo urban Rochie Maxi cu buzunare măneca lungă Electric Cathalee Echo urban Rochie Maxi cu buzunare măneca lungă Electric Cathalee
4

ECHO URBAN ROCHIE MAXI CU BUZUNARE MANECA LUNGA ELECTRIC CATHALEE

220 lei
Ghid mărimi
Marime: TALIE UNICA
  • TALIE UNICA
Culoare: Multicolora
  • Multicolora
In stoc

Echo Urban Rochie Maxi Cu Buzunare Măneca Lungă Electric Cathalee

Disponibil pe varianta Multicolora

Mărime disponibilă: Talie Unica recomandat S, M, L.  Dimensiune bust pănă in 116-120 cm maxim!

Brand: FashionLand

Compoziție: 95% poliester, 5% elastan

Inspirată de energia orașului și vibratia unui concert, Rochia Maxi cu buzunare măneca lungă Electric Cathalee este un ecou urban în moda contemporană. Creată de FashionLand, această piesă captivantă este o explozie de culoare și stil, îmbogățită cu un imprimeu electric ce pare să cânte prin culorile sale intense.

Fabricată dintr-un amestec moale și confortabil de 95% poliester și 5% elastan, este ideală pentru zilele de vară active sau pentru serile petrecute la concert. Mânecile lungi și buzunarele generoase adaugă un confort utilitar, în timp ce imprimeul neobișnuit cu accente de instrumente muzicale subliniază individualitatea acestei rochii deosebite.

Cu o mărime universală potrivită pentru S, M, L, această rochie fără talie îmbrățișează diverse tipuri de corp cu o siluetă relaxată și largă. Este mai mult decât o rochie, este o declarație de moda ce va atrage toate privirile, indiferent că ești pe stradă sau dansând pe ritmuri muzicale. Poartă Echo urban Electric Cathalee pentru o abordare îndrăzneață și artistică a modei casual.

Fotomodelul poartă mărimea: S | Înălțime: 176 cm

FashionLand
1210-FST158

Referinte specifice

cod EAN13
5941939512040
Comentarii (0)

S-ar putea sa-ti placa